Persberichten

Zes verdachten aangehouden voor eerdere straatroof Brouwerstraat

politiebureauMaandagochtend 30 juni rond 08.00 uur heeft de politie zes verdachten van straatroof aangehouden. Deze straatroof werd gepleegd op 7 juni op de Brouwerstraat.

Op 7 juni werden een 13-jarige jongen en een 14-jarig meisje uit Almere beroofd en belaagd door een groep jongens op de Brouwerstraat. Zij waarschuwden de politie en konden één van de verdachten volgen, zodat agenten deze jongen, een 15-jarige Almeerder, rond 22.00 uur konden aanhouden op de Bottelaarspassage.

Op bewakingsbeelden van cameratoezicht waren de overigen verdachten te zien. Politieonderzoek leidde naar zes andere jongens, die maandagochtend 30 juni in hun woningen werden aangehouden. Het gaat om zes jongens afkomstig uit Almere in de leeftijd tussen 12 en 15 jaar. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt hun rol in de straatroof van 7 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *