Persberichten

Jongen (13) berooft meisje (12) van telefoon in Hengelostraat

PB_0006Maandag 30 juni werd een 12-jarig meisje beroofd van haar mobiele telefoon op de Hengelostraat.

Rond 21.00 uur reden agenten op de Hengelostraat en zagen twee meisjes en een jongen staan. Eén van de meisjes vertelde de agenten dat de jongen haar telefoon had afgepakt. Hij had hem inmiddels teruggegeven, maar had het achterklepje nog. Dit gaf hij ook terug toen de agenten erbij waren. Daarop ging de jongen weg. Toen vertelde het meisje dat hij de telefoon uit haar handen had getrokken tegen haar wil. Op basis van deze verklaring hebben zij de jongen alsnog aangehouden, in een steeg bij de Hengelostraat. Ondanks zijn verzet hierbij, werd de 13-jarige jongen uit Almere meegenomen naar het bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *