Persberichten

Wijkagent gewond na bemiddeling bij familieruzie

politie persEen wijkagent die probeerde te bemiddelen bij een familieruzie is dinsdagavond gewond geraakt toen hij door twee vrouwen werd aangevallen.

Een wijkagent onderzocht rond 21.40 uur een familieruzie in de Odeonstraat. Terwijl hij met een van de slachtoffers bezig was, verschenen een 24 en 43 jarige vrouw uit Almere. Zij vielen de wijkagent aan waarbij hij werd geslagen, bespuugd, geschopt en gebeten. De wijkagent wist de beide vrouwen vast te houden tot gealarmeerde agenten hem konden helpen. De wijkagent is met letsel aan zijn gezicht en een bijtwond aan zijn arm voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De beide vrouwen zijn aangehouden en zitten vast. De wijkagent heeft aangifte gedaan. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *