Persberichten

Twee arrestaties na vechtpartij

politie persEen 21-jarige Almeerder en een 21-jarige Amsterdammer zijn zondagavond 7 juli aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling, het belemmeren van een agent en het schoppen van een agent.

Rond 23.20 uur stelden agenten een onderzoek in nadat een man zou zijn mishandeld bij de bushalte aan de Oorweg. De 21-jarige Amsterdammer werd gesignaleerd in een bus en er uit gehaald. Hij werd aangehouden als verdachte van mishandeling. Toen hij naar de politiebus werd gebracht sloeg hij een van de agenten. Bij de worsteling die ontstond belemmerde de 21-jarige Almeerder de agenten, waarbij een van de politiemensen naar achteren trok en de agent ten val kwam. Op het moment dat de agent op de grond lag kreeg hij een schop van de reeds aangehouden Amsterdammer. Beide verdachten konden met hulp van toegesnelde politiemensen onder controle worden gebracht. Tegen de twee mannen is proces-verbaal opgemaakt. Zij worden onder meer verdachte van mishandeling, verzet bij arrestatie, belemmeren van een politieambtenaar, geweld tegen een politieambtenaar. Beide verdachten zitten nog vast. De recherche heeft de zaak in onderzoek. De geschopte agent raakte licht gewond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *