Nieuws

Man zwaargewond na val van steiger

Maandagmiddag is op de Giraffeweg in de Faunabuurt een man van een steiger gevallen. Hierbij raakte het slachtoffer zwaar gewond. Het ongeval gebeurde rond 16:50 uur toen de man een keukentrap boven op de steiger had beklommen. Door onbekende oorzaak viel de man van de keukentrap naar beneden waarna de hele steiger instortte over een geparkeerde auto. Ambulancepersoneel is enige tijd bezig geweest de man te stabiliseren waarna hij onder begeleiding van een trauma arts van de traumahelikopter over is gebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld na de toedracht van het ongeval. Waarschijnlijk zal ook de Arbeidsinspectie een onderzoek instellen naar het ongeval.

3 gedachten over “Man zwaargewond na val van steiger

 • Is het nog duidelijk hoe het met deze meneer is afgelopen? Zag er niet goed uit…

  Beantwoorden
  • Arjen Peters

   Dat is bij ons niet bekend.

  • gerwin buisman

   hij is overleden de man op het filmpje onze buurman hij laat een gezin achter en een kleine van 3 jaar mvg ggbuisman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *