Kort nieuws

Drie auto’s in brand op bedrijventerrein na mogelijke brandstichting

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn drie auto’s in vlammen opgegaan. Dit gebeurde op het bedrijventerrein Poldervlak op de Splijtbakweg nabij de Hopperzuigerstraat. Vermoedelijk zijn de branden aangestoken. De brandweer, die twee autospuiten inzette, had de brand snel onder controle. In de omgeving zijn een aantal sporen veiliggesteld die nader onderzocht zullen worden. Later op dag is Forensische Opsporing ter plaatse gekomen om verder technisch onderzoek te doen naar de oorzaak van de branden.  De politie is op zoek naar getuigen van de autobranden. Getuigen hebben twee mannen zien wegrennen richting de Walmolenstraat. Daar stapten ze in een donkerkleurige auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Ze reden weg in de richting van het centrum van Almere-Buiten. Eén van de mannen droeg een licht grijze trainingsbroek.

Mocht u informatie hebben dan wordt u verzocht op contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *