Persberichten

Wietplantage á 500 planten ontdekt in Literatuurwijk

Grote wietplantage opgerold in bedrijfspand De Vaart 8Op zaterdag 9 mei heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Roemer Visscherstraat.

Rond 10.50 uur kreeg de politie de melding van een verdachte situatie en een mogelijke hennepkwekerij in de onderverhuurde woning. Na het betreden van de woning bleek dat er in drie afzonderlijke ruimten een kwekerij met ruim 500 volgroeide planten was ingericht. Ook bleek er sprake van diefstal van elektriciteit. In de woning werden geen personen aangetroffen. De kwekerij werd ontmanteld en de planten vernietigd. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte(n).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *