Persberichten

Vierde verdachte voor woningoverval aangehouden

politie persEen 18-jarige Almeerder werd maandagochtend 10 juni door de recherche aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een woningoverval van 15 mei.

Op woensdag 15 mei drongen een aantal gemaskerde personen de woning van een 18-jarige Almeerder aan de Kwartaalstraat binnen. Een vriend van de bewoner wist in de commotie weg te komen. Nadat de verdachten zich een aantal goederen hadden toegeëigend, vluchtten zij de woning uit. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn gezicht en werd hiervoor behandeld in het ziekenhuis.

Aanhoudingen

Op 29 mei konden al drie 18-jarige Almeerders worden aangehouden. De recherche ging verder met het onderzoek waarna de vierde verdachte in beeld kwam. Vanochtend werd hij in zijn woning aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. De drie eerdere verdachten zitten nog vast en worden woensdag 12 juni, voorgeleid aan de Raadkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *