Nieuws

Veel schade na aanrijding Vogelweg

Bij een ongeval tussen twee auto’s op de Vogelweg is woensdagochtend een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde iets na half negen ter hoogte van het tankstation bij de kruising met de Waterlandseweg. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter bleek niet nodig te zijn. De brandweer heeft zich met de lekkage van de Audi beziggehouden. De bestuurder van de Audi is in een ambulance nagekeken op eventuele verwondingen, maar hij bleek niet gewond. De man is later opgehaald om zijn reis alsnog te kunnen vervolgen. De inzittende van de andere auto is gestabiliseerd op een wervelplank en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. De Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse de situatie in kaart gebracht en zal verder onderzoek doen naar de oorzaak van aanrijding. Vanwege het ongeval en het bijbehorende onderzoek is de Vogelweg lange tijd in beide richting afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *