Nieuws

Gewonde bij ongeval Landdrostdreef

Woensdagmiddag is op de Landdrostdreef een auto tegen een lichtmast aangereden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Randstad. Hulpdiensten kregen 11:30 uur de melding dat er een ongeval had plaatsgevonden op de Landdrostdreef. Een auto bleek hier tegen een lichtmast in de middenberm aan te zijn gereden. Door de klap viel de lichtmast om en raakte daarbij een passerende vrachtauto. Ook een andere personenauto kon de brokstukken niet meer ontwijken. De bestuurder van de personenauto die tegen de lichtmast aanreed is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Omdat er meerdere voertuigen beschadigd zijn geraakt bij het ongeval heeft de politie uitgebreid sporenonderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Vanwege dit onderzoek en de nasleep van het ongeval is de weg vanuit het station enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *