Persberichten

Meisje bestolen van smartphone in Muziekwijk.

politiebureauWoensdag 26 juni werd een meisje bestolen van haar smartphone. De politie zoekt getuigen.

Rond 11.40 uur liep een 13-jarig meisje uit Almere samen met een vriendinnetje over de brug richting de Rolling Stonesstraat. Toen ze net de brug over waren, werden ze van achter aangesproken door een man die om de tijd vroeg. Hij wachtte het antwoord niet af, maar pakte de telefoon uit de handen van de Almeerse en rende weg in de richting van de Rolling Stoneslaan.

De man had een donkere huidskleur, was tussen de 18 en 20 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang met een gespierd postuur. Hij had gemillimeterd zwart haar, een vierkant gezicht, volle lippen en opvallende kleine kraalogen. Hij droeg een blauwe broek, zwarte sneakers en een beige trui met zwarte strepen.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *