Nieuws

Auto vliegt uit de bocht op afrit A6

Woensdag aan het begin van een avond heeft op de A6 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij de bestuurder van een auto licht gewond is geraakt. De auto kwam uit de richting van Lelystad toen de bestuurder de afslag bij Almere-Stad-Oost wilde nemen, maar door een onbekende oorzaak vloog hij uit de bocht en kwam een eind verderop tot stilstand. Vanwege een mogelijke beknelling werd de brandweer opgeroepen, maar de man kon zelf zijn voertuig verlaten. Hij raakte gewond aan zijn arm en is daarvoor ter plaatse door ambulancepersoneel voor behandeld. Een berger heeft de auto weer omhoog getakeld en meegenomen. Het ongeval leidde tot geen vertraging voor het overige verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *