Kort nieuws

Postbezorgster aangevallen bij flat Watercipresstraat

Een postbezorgster is donderdagochtend rond 11.00 uur slachtoffer geworden van een beroving. De vrouw was bezig met het bezorgen van de post in de Watercipresstraat in Parkwijk toen ze door een onbekend aantal personen werd belaagd. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog duidelijk, maar waarschijnlijk is de vrouw slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving zo meldt de politie.  Een ambulance is ter plaatse gekomen om de vrouw op te vangen. De politie zette het portiek af en Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om een aantal sporen vast te leggen. De politie heeft voor het vervoer van de fiets gezorgd.

 

Update 21-06-2013:

Een postbezorgster is donderdagochtend 20 juni rond 11.00 uur slachtoffer geworden van een straatroof. Ze was bezig met haar postronde toen een onbekende man de post uit haar handen probeerde te pakken op de Watercipresstraat. De post raakte daarbij beschadigd en het slachtoffer liep lichte verwondingen op aan haar knie. De man ging er rennend vandoor in de richting van Station Parkwijk. Bij het station gaf een getuige de aanwijzing dat een man zijn jas had weggegooid en de trein in was gestapt. In de trein kon een 20-jarige Almeerder, die voldeed aan het opgegeven signalement, worden aangehouden. Het is nog onbekend of er post of spullen buit zijn gemaakt. De vrouw zal zich onder doktersbehandeling stellen.

2 gedachten over “Postbezorgster aangevallen bij flat Watercipresstraat

  • Het wordt verdomme steeds erger in Almere, stelletje hufters andere woorden heb ik er niet voor en wat krijgen ze weer voor straf een taakstraf van 180 uur het moet niet gekker worden, gewoon opsluiten die klanten.

    Beantwoorden
    • Helemaal mee eens Hans!
      Zolang de straffen te licht zijn en er niet echt iets gedaan word tegen dit tuig zal dit zo blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *