Persberichten

Vrouw slachtoffer van babbeltruc in De Werven

politie persMaandag 19 maart werd een vrouw het slachtoffer van een babbeltruc. De politie is op zoek naar getuigen.

Op maandagmiddag kwam een 74-jarige vrouw uit Almere aangifte doen bij het politiebureau. Een onbekend persoon belde haar die middag op en achterhaalde haar adres. Even later kwam er bij haar woning aan de Stadswerf een man aan de deur die deed alsof hij voor een postbezorgingbedrijf werkte. De vrouw moest een klein geldbedrag pinnen. Toen de man weg was, bleek dat haar portemonnee verdwenen was. Ook was er een groot geldbedrag van haar rekening afgeschreven.

Getuigenoproep

Van de man is geen signalement bekend. De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *