Nieuws

Auto over de kop bij eenzijdig ongeval Leeuwerikweg

Vrijdagmiddag heeft op de Leeuwerikweg in Hout een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto door een nog onbekende oorzaak over de kop raakte. De inzittende kon op eigen kracht het voertuig verlaten en raakte licht gewond.
Rond 15:50 uur werden politie, GGD, brandweer en het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval waarbij een personenauto over de kop was geraakt. Eenmaal ter plaatse bleek de situatie gelukkig mee te vallen waardoor de inzet van het MMT en de brandweer niet meer nodig was. De bestuurster van de personenauto is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld. De analisten van de Verkeers Ongevallen Analyse doen onderzoek naar het ongeval. Door het ongeval was de Leeuwerikweg lange tijd gestremd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *