Nieuws

Auto uit de bocht gevlogen Spoordreef

Agenten van politie Flevoland zagen tijdens een surveillancerit op zondagavond omstreeks 21.30 uur een auto bij de Lieftinckpoort staan welke betrokken was bij een ongeval. Aangekomen bij het plaats incident zagen zij twee personen gewond naast het voertuig staan. De slachtoffers, een 28-jarige en een 21-jarige man uit Almere, bleken met hoge snelheid op de Spoordreef te hebben gereden. Ter hoogte van de Oreganoweg waren zij uit de bocht gevlogen en tegen de reling beland. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het verkeersongevallenteam is ter plaatse geweest om onderzoek te doen.

2 gedachten over “Auto uit de bocht gevlogen Spoordreef

    • Remon Peters

      Klopt, is inmiddels aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *