Persberichten

Dronken scooterrijder aangehouden na achtervolging door Filmwijk

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 mei hielden agenten een scooterbestuurder aan die onder invloed van alcohol bleek, geen rijbewijs had en een valse naam op gaf.

Rond 01.30 uur zagen agenten een scooterbestuurder die ze wilden controleerden en gaven hem een stopteken. Dit negeerde de man en reed via de busbaan de wijk in. Op de Simon Collemstraat zagen agenten de verdachte, die zijn scooter in de tuin van een woning had verstopt. De 22-jarige man uit Almere bleek onder invloed van alcohol te zijn en tevens geen rijbewijs te hebben. Agenten hielden hem aan en op het politiebureau bleek hij een valse naam opgegeven te hebben en niet mee te willen werken aan een blaastest. De man zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *