Persberichten

Gestolen auto snel teruggevonden, 2 aanhoudingen

politie persEen auto die op maandag 18 maart gestolen werd, is dezelfde dag teruggevonden. Twee verdachten zijn aangehouden.

Een 32-jarige vrouw uit Almere parkeerde rond 08.20 uur haar auto op een parkeerplaats aan het ’s-Hertogenboschplein. Zij ontdekte rond 12.40 uur dat haar auto verdwenen was. De vrouw alarmeerde de politie en agenten zochten in de omgeving naar het voertuig. Om 16.15 uur zagen agenten dat er twee personen het voertuig instapten in de omgeving van de Middelburghof. De inzittenden, een 23-jarige man en een 29-jarige man, beiden uit Almere, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *