Nieuws

Brand in Connexxion bus bij Parkwijk-Zuid

Een bus van Connexxion is dinsdagochtend iets na 07:00 uur in de brand gevlogen. Dit gebeurde bij de bushalte Parkwijk-Zuid. De helft van de bus brandde volledig uit. De toegesnelde brandweer had het vuur snel onder controle. De felle brand is achterin bij het motorcompartiment ontstaan. Waardoor dit is gebeurd is niet duidelijk. De buschauffeur en de passagiers konden de bus op tijd verlaten en raakten niet gewond.  Door de brand heeft het busverkeer rond Parkwijk een tijd stilgelegen. Nadat door de brandweer de locatie weer was vrijgegeven konden bussen weer gaan rijden.

Een gedachte over “Brand in Connexxion bus bij Parkwijk-Zuid

  • bob friedlander

    mooie beelden van peeters nu op de site hoera groetjes bob

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *