Persberichten

Beschonken vrouw slaat, bijt, spuugt en schopt naar agenten

politie persEen 23-jarige vrouw uit Zaandam is zondagavond aangehouden voor het verstoren van de openbare orde in Muziekwijk. Bij de aanhouding verzette de vrouw zich hevig waarbij ze spuugde, schopte, sloeg en agenten probeerde te bijten.

Agenten kregen een melding van een vervelende vrouw bij een horecazaak aan de Rimsky Korssakovweg. Bij het café troffen de dienders een agressieve schreeuwende vrouw aan die volledig door het lint ging. Ondanks verwoede pogingen om met de vrouw in gesprek te gaan en haar te kalmeren bleef de vrouw schreeuwen en schelden. Uit onderzoek bleek dat de vrouw in het café zich had misdragen. Ze had barkrukken omgegooid en glazen stukgegooid. Horecapersoneel had de vrouw met veel moeite naar buiten gewerkt waarna ze glaswerk tegen de gevel had stukgegooid. De vrouw werd aangehouden waarbij de Zaandamse zich hevig verzette. De agenten wisten meerdere bijtpogingen te voorkomen en moesten diverse opbreng- en controlegrepen toepassen om de spugende, krabbende, schoppende en hevig verzettende vrouw onder controle te krijgen. De verdachte is voor ontnuchtering ingesloten. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt terzake vernieling, verzet bij aanhouding en verstoren van de openbare orde. Een van de agenten liep een aantal krassen op aan de handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *