Persberichten

Twee verdachten aangehouden na beroving in Kruidenwijk

29-GJK-4Dinsdagavond 15 januari zijn twee mannen gearresteerd nadat ze een man bij een bushalte in Kruidenwijk Oost hadden beroofd.

Even voor 19.30 uur werd een man bij een bushalte aan het Saffraanplein door twee mannen beroofd. Getuigen belden 112 en diverse eenheden snelden naar het Saffraanplein. Nabij het Rolklaverpad werden de twee mannen aangehouden. Zij hadden diverse spullen van het slachtoffer bij zich. In een tas van een van de verdachten werden diverse luxe levensmiddelen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat deze goederen waren gestolen bij het Albert Heijnfiliaal aan het Lavendelplantsoen. Het slachtoffer bleef ongedeerd. Beide verdachten, een 39 jarige man uit Nieuwegein, en een 53-jarige man uit Almere, zijn ingesloten. Het straatroofteam van Almere, district Zuid, heeft de beroving in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *