Persberichten

Inbrekers gepakt dankzij politiehelikopter en speurhond

politie heliNa een zoektocht, waarbij ook een hond en een helikopter zijn ingezet, kon de politie in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 januari drie woninginbrekers aanhouden.

Omstreeks 02.30 uur belde een bewoner van de Valeriaanstraat naar de politie dat hij een inbreker had overlopen. De verdachte was met meerdere personen gevlucht in de richting van de Sesamstraat. De politie ging er met meerdere eenheden op af. Ze zagen drie personen lopen, die bij het zien van de politie een bosperceel invluchten.

Aanhoudingen

Met behulp van een speurhond en kortstondige inzet van de helikopter kon één verdachte al snel worden aangehouden. Twee andere verdachten werden even later in de omgeving aangehouden. Het gaat om een drie Almeerders, twee van 16 jaar en een van 18 jaar. De ouders van de minderjarigen zijn ingelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *