Persberichten

Overval op horecagelegenheid Bouwmeesterbuurt

politie persIn de nacht van zaterdag 26 januari op zondag 27 januari overvielen drie mannen een horecagelegenheid. Zij zijn aangehouden.

Rond 01.50 uur kreeg de politie de melding dat een horecagelegenheid aan het C. van Eesterenplein overvallen was. Drie personen kwamen binnen en bedreigden een medewerker met een wapen. De medewerker raakte niet gewond. Ze gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor in een auto. Getuigen gaven het kenteken door aan de politie. Agenten keken uit naar de auto en troffen het voertuig aan in de Bouwmeesterbuurt. Daar werden de drie mannen van 30, 32 en 50 uit Almere aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld.

Een gedachte over “Overval op horecagelegenheid Bouwmeesterbuurt

  • Met dank aan mijn oplettende buurmeisje en een vriend zijn de daders opgepakt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *