Persberichten

Boze betrapte bestuurder gooit sleutels weg

31-GJK-4Een boze bestuurder die betrapt werd op rijden in een auto terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd, gooide dinsdagavond 8 januari, ten overstaan van de agenten de autosleutels weg. De auto is in beslag genomen. De verdachte is aangehouden.

Agenten zagen rond 22.00 uur in de omgeving van de Neonweg een BMW M3 sportserie rijden. De man viel op omdat hij vreemd rijgedrag vertoonde. De auto werd aan de kant gezet en een controle ingesteld. Al snel bleek dat de 30-jarige man uit Suriname (zonder vaste woon en verblijfplaats in Nederland) geen onbekende was. Het rijbewijs van de man bleek voor langere tijd ingevorderd. Toen de man te horen kreeg dat hij was aangehouden werd hij boos. Hij werd nog bozer toen de agenten hem de sleutel van de auto vroegen om deze naar een politiebureau over te brengen. Hij wierp daarop de autosleutel met een grote boog de nacht in. De weggegooide sleutels zijn niet meer aangetroffen. De auto had hij op slot gedaan. De agenten alarmeerden een sleepbedrijf die de auto afvoerde naar een politiebureau. Aan het politiebureau werd in de auto vermoedelijke harddrugs aangetroffen. De verdachte bleek nog diverse openstaande boetes te hebben en moet nog enkele dagen hechtenis uitzitten. De belastingdienst heeft zich inmiddels ook gemeld. Na afhandeling van de politiezaken wordt de auto door de belastingdienst geconfisqueerd. De man heeft bij de belastingdienst nog een schuld uitstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *