Nieuws

Weer vier aanhoudingen in onderzoek mishandeling grensrechter

In het onderzoek naar de mishandeling van Richard Nieuwenhuizen zijn dinsdag vier verdachten aangehouden. Al eerder werden vier verdachten aangehouden. Allen zitten nog vast.

Aanhoudingen
De politie startte direct een onderzoek en hield maandagochtend 3 december drie jongens van 15 en 16 jaar uit Amsterdam aan. Op donderdag 6 december kon een 16-jarige jongen uit Amsterdam worden aangehouden. Op dinsdag 11 december werden vier personen opgepakt. Drie jongens in de leeftijd van 16(2) tot 17 jaar uit Amsterdam en een 50-jarige uit Amsterdam. Deze personen zijn ingesloten voor verhoor.

Getuigen

Twintig rechercheurs onderzoeken de zaak en hebben enkele tientallen getuigen gehoord. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Aan getuigen die foto’s of filmbeelden van het incident hebben, wordt verzocht deze aan de politie te geven. Dit kan persoonlijk maar ook via de site politie.nl (via gezocht; vul uw gegevens in op het tipformulier).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *