Nieuws

HV-Almere jaaroverzicht 2012

0205Met nog een aantal uren te gaan voordat we in 2013 zitten blikt Hv-Almere terug op het jaar 2012.

Het was een druk jaar met veel ongelukken en een hoop branden. Het steeds grote wordende team van Hv-Almere is druk geweest om zo veel mogelijk van deze incidenten voor u te verslaan. Wij willen al deze vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet in 2012 en hopen ook weer op hun inzet in 2013 om u van nieuws te kunnen blijven voorzien. Ook stuurt u steeds meer foto`s in via de mail, ook hiervoor willen we deze personen graag bedanken.

Het lokale nieuws trok dit jaar weel veel bezoekers. Zo hebben we dit jaar 282% meer bezoekers gehad als in 2011, en zijn zo gestegen naar ruim 160 duizend bezoekers! Er zijn 664 items geplaatst welke goed zijn voor z`n 1620 foto`s. Dit jaar zijn we gestart met onze Facebookpagina en deze groeit gestaagd door. Op Twitter hebben we inmiddels al bijna 2000 volgers!

U keek dit jaar het meeste naar het nieuws; “gewonde bij overval juwelier ‘De Gouden Kroon’”. De best bezochte pagina is de politiepagina waar we dit jaar alle twitterende wijkagenten in kaart hebben gebracht.

Het team wenst iedereen een gelukkig en gezond 2013 toe, en hoopt u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Het jaar 2012 in beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *