Nieuws

Gewapende overval op supermarkt

Zaterdagavond is een supermarkt aan het Saffraanplein overvallen. Daarbij is het personeel bedreigd met een wapen. Er raakte niemand gewond. Er waren op het moment van de overval geen klanten in de winkel. De supermarkt werd rond 20:15 uur overvallen door een nog onbekende man die de supermarkt was binnengedrongen. Daar werd onder bedreiging van een wapen een flink geldbedrag ontvreemd. Vervolgens ging de overvaller er met de buit vandoor. Gealarmeerde agenten hebben direct met meerdere eenheden de omgeving afgezocht en er is een politieheli de lucht in gestuurd, maar tot een aanhouding heeft dit niet geleid. De technische recherche heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan en de districtrecherche onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *