Persberichten

Hennepkwekerij ontdekt na aanhouding woninginbrekers Kimwierde

PolitielogoDe politie heeft op zondag 28 april dankzij een alerte getuige twee woninginbrekers aangehouden op de Kimwierde.
Rond 04.25 uur kreeg de politie de melding van een getuige dat twee personen in een achtertuin bij een woning zaten. Er werden ook breekgeluiden gehoord bij en in het huis. De agenten troffen inderdaad een opengebroken deur aan en sommeerden de verdachten naar buiten te komen. Toen dit niet gebeurde werd een politiehond de woning ingestuurd die twee verdachten traceerde in het toilet en een slaapkamer op de eerste etage. De verdachten bleken in het bezit te zijn van meerdere inbrekerswerktuigen en werden aangehouden. Het ging hierbij om twee mannen uit Georgiƫ en Bulgarije van 22 en 44 jaar oud. Zij zijn ingesloten. Tijdens het onderzoek in de woning troffen de agenten in een andere ruimte nog een hennepkwekerij aan met 59 planten. De kwekerij werd ontmanteld en de politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *