Persberichten

Straatroof Sumatraweg

Vrijdagavond rond 23:50 uur is een vrouw slachtoffer geworden van een brute straatroof. 

De vrouw liep op de Sumatraweg toen er plotseling twee, nog onbekende, jongens op een scooter op haar afkwamen. Eén van de jongens wilde de tas van het slachtoffer wegpakken, maar zij gaf deze tas niet zondermeer af. Hierop kreeg de vrouw een kopstoot van één van de verdachten. Vervolgens sprong hij achterop de scooter en reden beide jongens weg in de richting van de Ecrustraat. De buit bestond uit geld en bankpassen. Het straatroofteam heeft deze zaak in onderzoek.

Uw tip!

De politie zoekt getuigen van deze straatroof en is op zoek naar de twee jongens op een scooter die duidelijk op de loer lagen op de Sumatraweg, nabij het daar gevestigde Chinese restaurant. Na de overval zijn de beide verdachten weggevlucht op de scooter in de richting van de Ecrustraat. Beide jongens waren helemaal in het zwart gekleed, droegen een zwarte helm en de scooter was eveneens zwart. Hebt u informatie over bovenstaande bel dan met politie Flevoland op 0900-8844 en vraag naar het straatroofteam van district Zuid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *