Persberichten

Overval medewerker NS-station Almere

Zaterdagavond 24 november is een man aangehouden, welke verdacht worden van bedreiging met geweld van een NS-medewerker op het NS-station in Almere.

Omstreeks 19.30 uur kocht de verdachte, een 21-jarige man uit Lelystad, een treinkaartje naar Lelystad. Daarna bedreigde hij de NS-medewerker en wilde dat ze geld gaf. De verdachte zegt achteraf dat het een grapje was. De man was enigszins aangeschoten. De medewerker van het NS-station vond het absoluut niet grappig en belde collega’s van de spoorpolitie. Omdat de man de trein naar Lelystad nam, zijn collega’s van de politie Lelystad ingeschakeld om hem in Lelystad aan te houden. De NS-medewerker heeft aangifte gedaan van bedreiging met geweld. De verdachte is verhoord en zit nog vast voor nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *