Persberichten

Fietsendief in Centrum aangehouden dankzij cameratoezicht

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november is een 22-jarige man uit Almere aangehouden voor fietsdiefstal. Diezelfde nacht kon de fiets nog worden teruggegeven aan de eigenaar.

In de Muntmeesterparkeergarage zagen toezichthouders op camerabeelden, omstreeks 04.30 uur, een man die een fiets droeg. Toen de agenten in de garage waren aangekomen om poolshoogte te nemen, zagen ze hem met de fiets een trap op lopen. De fiets zat nog op slot. De agenten spraken de man erop aan. Uiteindelijke verklaarde de verdachte dat hij de fiets gestolen had, omdat zijn eigen fiets gestolen was. De man is daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen de agenten met de fiets over de Grote markt liepen werden zij aangesproken door een man die verklaarde dat zijn fiets gestolen was. Zijn fietssleutel paste op de gestolen fiets, waarna de agenten de fiets aan de eigenaar konden teruggeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *