Nieuws

Schot gelost bij straatroof in Kromslootpark

Donderdagmiddag heeft in het Kromslootpark een straatroof plaatsgevonden. Een man die zijn hond aan het uitlaten was op het Blanchardpad, nabij parkeerplaats Kernpunt, werd rond 14:00 uur beroofd. De dader heeft hierbij een schot gelost. Een politiehelikopter heeft lange tijd bij de zoekactie naar de verdachte geassisteerd. De gezochte man is voor zover bekend nog niet aangetroffen. Het slachtoffer raakte niet gewond. Via onder andere Burgernet is deelnemers gevraagd om uit te kijken naar een negroïde man van tussen de 30 en 35 jaar met een vadsig postuur en slecht gebit. Hij droeg een grijsachtige sweater met capuchon. Mocht u informatie hebben over de verdachte, bel dan met de politie 0900-8844!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *