Persberichten

Drugsdealers aangehouden dankzij cameratoezicht

In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee mannen aangehouden met behulp van cameratoezicht als verdachte van handel in harddrugs. Beide mannen zitten vast. De zaak wordt door de afhandelunit district Zuid onderzocht.

Rond 01:40 uur betrapten cameraobservanten van cameratoezicht twee mannen die zich verdacht gedroegen op het Taxiplein. Agenten namen poolshoogten en troffen bij een 29-jarige Almeerder harddrugs aan. Ook de tweede verdachte, een 44-jarige Almeerder bleek harddrugs op zak te hebben en een flink geldbedrag. Beide mannen zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Enkele wikkels met wit poeder en het geld is in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *