Nieuws

Auto vliegt uit de bocht op Waddendreef

Donderdagochtend heeft rond 11:45 uur een eenzijdig ongeval op de Waddendreef plaatsgevonden. De bestuurder van een personenauto, komend vanaf de Stedendreef, raakt ter hoogte van het Beatrixpad in een slip en kwam in de bosjes tot stilstand. Naast de bestuurder zat ook een vrouw en een kind in de auto. Omdat de vrouw last van haar nek had heeft de brandweer het dak van de BMW geknipt. Het slachtoffer is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder en het kind kwamen met de schrik vrij. De auto is door een berger uit de bosje getrokken en afgevoerd. De VerkeersOngevallenAnalyse doet verder onderzoek naar de precieze toedracht van het de ongeval.

Foto 1: Bob Friedländer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *