Nieuws

Gewonden bij aanrijding met gevangenisbusje

Vrijdagmiddag is er op de Buitenring een man gewond geraakt nadat hij een ongeluk kreeg met een gevangenisbusje. Het ongeval gebeurde op de kruising met de op en afritten van de A6. De bestuurder van het busje zag vermoedelijk de kerende auto over het hoofd. De bestuurder van de auto kwam door de klap met zijn benen vast te zitten in zijn voertuig. De brandweer heeft de bestuurder uit te auto moeten bevrijden. Toegesneld ambulancepersoneel en het personeel van een traumahelikopter hebben zich over de man ontfermd en met ernstig been letsel overgebracht naar het ziekenhuis. In het busje zaten volgens de politie twee medewerkers van justitie, zij raakten licht gewond. Op het moment van de aanrijding vervoerde ze geen gevangenen.

Foto 1-3: Friedländer
Foto 4-6: Fotografie R. de Best

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *