Persberichten

Jongen mishandeld, verdachten aangehouden

Vrijdagmiddag 5 oktober rond half 4 is er in de Bandastraat een 15-jarige jongen uit Almere mishandeld.

Hij liep van school naar huis en werd van achter hard in de rug geduwd en kreeg meerder stompen op het achterhoofd. De politie is na spreken van een getuige meteen op zoek gegaan. In de Pieter van Damstraat worden de twee verdachten gesignaleerd die het op een rennen zetten. De eerste verdachte, een 16 jarige jongen uit Almere kan worden aangehouden in de Pieter van Damstraat. De tweede, een 15-jarige jongen uit Almere, wordt aangehouden in de Jan Rijksestraat. Het slachtoffer heeft knieletsel en heeft aangifte gedaan van deze mishandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *