Persberichten

Fietsendieven gesnapt door cameratoezicht

Maandagavond rond 22.30 uur zijn drie mannen op het Spoorbaanpad ter hoogte van de Dokkumlaan aangehouden. Even daarvoor hadden medewerkers van cameratoezicht op de camerabeelden gezien dat het drietal een fiets op het Busplein oppakte en meenam. Gealarmeerde agenten troffen de mannen (27, 31 en 32 jaar oud) allen afkomstig uit Almere aan op het Spoorbaanpad met de bewuste fiets nog bij zich. De fiets stond op slot en geen van de verdachten kon aantonen dat de fiets van hem was. De fietsendieven zijn overgebracht naar het politiebureau en de fiets is in beslag genomen. Bij de fouillering van de verdachten werd bij één van hen een knijptang aangetroffen. Recherche Almere Stad Oost heeft de zaak in behandeling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *