Kort nieuws

Papegaai zoekt toevlucht in hoge boom Jan van Eyckpad

De brandweer is woensdag aan het begin van de avond uitgerukt voor een melding van een dier in de problemen op het Jan van Eyckpad in Tussen de Vaarten. Nabij de Johannes Vermeerstraat bleek een papegaai hoog in een boom te zitten. De blauwgele Ara genaamd Chico bleef op zijn plek zitten, waarna werd besloten om de brandweer erbij te halen. De eigenaresse is met de hoogwerker van de brandweer omhoog gegaan om de papegaai uit de boom te halen. De vogel deed nog een poging om te ontsnappen, maar kon snel door de vrouw van een tak worden gehaald. De vrouw werd op de grond, met papegaai stevig in haar armen, door blije buurtbewoners opgevangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *