Nieuws

Bruiloft ontaard in schietpartij bij partycentrum Sumatraweg

Een bruiloft is woensdagavond ontaard in een schietpartij. Dit gebeurde rond 21:00 uur bij het Congres en Partycentre Almere aan de Sumatraweg. Tijdens een vechtpartij tussen enkele gasten is er op de parkeerplaats met een vuurwapen in de lucht geschoten. Het wapen is later teruggevonden en veilig gesteld voor nader onderzoek. De politie was met veel eenheden aanwezig om de situatie onder controle te krijgen. Bij het incident raakte niemand gewond. De politie heeft later op de avond een persoon aangehouden. De Technische Recherche heeft uitgebreid sporenonderzoek verricht op het plaats delict. Wat de aanleiding voor de vechtpartij is geweest, is nog niet bekend.

2 gedachten over “Bruiloft ontaard in schietpartij bij partycentrum Sumatraweg

  • Gaf rijles en zag de politie van Lelystad en Muiden hier ook op af komen. Nog nooit zoveel politie in Almere-Buiten bij elkaar gezien. Zeker 20 politie-auto’s. Cursist maar rotonde helemaal rond laten rijden om ze er vlot langs te laten.

    Beantwoorden
  • 20 politie auto’s , en geen 1 agent die de meneer van de beveiliging had kunnen helpen van te voren ?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *