Persberichten

Man rijdt onder invloed van GHB

Meerdere getuigen zagen hoe een 43-jarige autobestuurder uit Almere slingerend reed over de A6 en A27 bij Almere. 

De auto reed daarnaast ongeveer 40 km/h op de snelweg en veroorzaakte bijna een aanrijding met drie vrachtwagens. De bestuurder kreeg en stopteken en moest een blaastest doen. Daar kwam uit dat de man geen alcohol gedronken had, echter vertoonde de man de uiterlijke kenmerken van onder invloed zijn van een bepaalde drug. De man gaf aan GHB gebruikt te hebben. Er werd ook GHB in de auto aangetroffen. Hierop werd de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Door een arts werd er bloed bij de man afgenomen wat onderzocht werd op controle van GHB. De man is na verhoord heengezonden met proces verbaal voor rijden onder invloed en verkeersgevaarlijk gedrag. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De GHB werd in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *