Nieuws

Politievoertuig betrokken bij aanrijding op Tussenring

Woensdagavond heeft op de kruising van de Tussenring met de Hagevoortdreef een aanrijding plaatsgevonden. Door een nog onbekende oorzaak botste een personenauto en een politiebus iets voor 23:00 uur op elkaar. De personenauto kwam uiteindelijk 30 meter verderop tot stilstand langs de bossages van de Zwaluwweg. De twee agenten die in hondenwagen zaten raakten gewond. De passagiere van de personenauto werd na medisch onderzoek vanochtend ontslagen uit het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij en bleef ongedeerd. Zij zijn allen met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De politiehonden zijn door een andere eenheid naar het bureau overgebracht. Analisten van de VerkeersOngevallenAnalyse zullen verder onderzoek doen naar de oorzaak van de aanrijding. Verkeer vanuit alle richting heeft lange tijd hinder ondervonden vanwege het ongeval.

Een gedachte over “Politievoertuig betrokken bij aanrijding op Tussenring

  • VOA Gooi & Vechtstreek heeft als eerste onderzoek verricht. I.v.m. de verregaande samenwerking tussen de VOA’s van G&V en Flevoland, is later nog de VOA Utrecht t.p. gekomen. Zij hebben een eigen onderzoek gestart en waren daar om 02:30 uur nog steeds mee bezig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *