Nieuws

Dronken brommerrijder rijdt lantaarnpaal om; drie gewonden

Zaterdagnacht rond 1:20 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ernstig ongeval op het Spoorbaanpad ter hoogte van het Stadsweteringpad. Ter plaatse aangekomen troffen agenten een grote ravage aan. Een dronken 18-jarige Almeerder was met zijn brommer tegen een lantaarnpaal aangereden, de klap was dusdanig dat de lantaarnpaal plat op de grond kwam te liggen. Door de klap raakte de bestuur en zijn bijrijder gewond. Een achterop komende brommer kon het ongeval niet meer ontwijken, hierbij raakte de bestuurder van de brommer lichtgewond. Zijn 15-jarige passagier kwam met de schrik vrij.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Een bloedproef moet uitwijzen hoeveel de bestuurder precies gedronken heeft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *