Persberichten

Twee mannen aangehouden na diefstal babyvoeding

Zondagavond zijn twee personen aangehouden die worden verdacht van onder andere diefstal babyvoeding uit de Jumbo in Waterwijk. 

Een getuige meldde dat twee mannen met een gevulde tas de supermarkt uitgingen. Hij ging achter het tweetal aan, die vervolgens rennend in de richting van een geparkeerde auto op de Waalstraat, ervandoor ging. De getuige heeft de auto kunnen tegenhouden, waarna beide mannen wederom wisten te ontkomen. De politie kwam ter plaatse en zij trof in de auto verschillende goederen aan, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De gestolen goederen zijn door de politie in beslag genomen.

Aanhoudingen
Om 20.45 uur kreeg de politie opnieuw een melding dat de verdachten in de omgeving van de auto waren gezien. Vervolgens zagen agenten ter hoogte van de Lingestraat, de twee verdachten, die voldeden aan het signalement. Beide verdachten, een 32 en 35-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfadres konden direct worden aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *