Persberichten

Agenten houden vijf verdachten aan bij nachtelijke controles

Inbrekerswerktuigen in auto aangetroffen: twee verdachten aangehouden
Rond 2:45 uur ‘s nachts trof de politie verschillende inbrekerswerktuigen, zoals schroevendraaiers, aan in een auto op de Kruidenwegklamp. Twee 21-jarige verdachten uit Litouwen zijn aangehouden. Ook een mobiele telefoon en hun auto is in beslag genomen.

Mogelijk diefstal uit/van auto voorkomen: drie verdachten aangehouden
Rond 3:00 uur ‘s nachts kreeg de politie een melding binnen van een mogelijke diefstal van een auto aan de Simone Signoretstraat. Ter plaatse aangekomen trof de politie bij de auto en in de omgeving van de auto drie verdachten aan. Na controle bleek dat de auto niet van hen was. Drie verdachten zijn aangehouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Letland, en een 21- en 20-jarige man uit Litouwen. Ook de auto waar zij in reden is in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *