Nieuws

Wederom ongeval op kruising Tussenring met de Hogering

Dinsdagmiddag heeft op de kruising van de Tussenring en de Hogering een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s bij betrokken waren. Voor zover bekend raakte hierbij één persoon licht gewond. Een personenauto die vanaf de Tussenring de Hogering op wilde draaien kwam in botsing met een andere auto die vanaf de Hogering kwam. Door de botsing raakten de voertuigen zwaar beschadigd. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen naar de exacte oorzaak van de botsing. Een berger heeft beide auto’s afgevoerd. Gisteren gebeurde op dezelfde locatie ook een ongeval, waarbij een motorrijdster ernstig gewond raakte.

 

2 gedachten over “Wederom ongeval op kruising Tussenring met de Hogering

  • Gaat daar nu geen belletje rinkelen? Kom op verander die weg.
    Blijkbaar kan niet iedereen met deze kruising omgaan, maar hij begint nu toch wel levensgevaarlijk te worden.

    Beantwoorden
  • Dit punt is al een keer aangepakt door de gemeente Almere. De situatie daarvoor had geen linker en rechterbaan. Zodoende kwam je meteen op de weg terecht vanaf de afslag. Nu als je rechtsaf gaat kom je op de rechterbaan uit. Ik denk niet dat het aan de weg ligt, maar meer aan de mensen die hier gewoon niet goed opletten. Wat is er nou moeilijker als even goed naar links kijken en vervolgens naar rechts of er niets aankomt? juist helemaal niets. Een rotonde en/of stoplichten zijn mijn inziens gewoon overbodig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *