Persberichten

Bromfietsdieven opgepakt dankzij cameratoezicht

Drie jongemannen uit Almere, alle drie 14 jaar oud, zijn maandagmiddag rond 15.45 uur aangehouden op verdenking van diefstal van een bromfiets. De drie werden even daarvoor door medewerkers van cameratoezicht gespot. Zij zagen hoe de drie jongens op het taxiplein, nabij het Centraal Station, met een bromfiets aan het slepen waren. Agenten troffen ter plaatse de drie met de bromfiets aan. Daar bleek dat het stuurslot van het voertuig verbroken was. Hierop zijn de drie jongemannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De eigenaresse van de bromfiets werd door de politie in kennis gesteld van de diefstal. Zij verklaarde dat ze ’s morgens rond 07.30 uur het voertuig afgesloten in een stalling naast het busplein had geparkeerd. De recherche van Almere-Stad heeft de zaak in onderzoek. De drie jeugdige verdachten zijn in verzekering gesteld en zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *