Persberichten

Broer en zus aangehouden na belediging agenten

Zondagavond zijn een broer en zus aangehouden nadat ze twee agenten hadden uitgescholden en beledigd. De agenten bemiddelden bij een aanrijding in een parkeergarage aan het Deventerpad waarbij de zus betrokken was. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 20.00 uur assisteerden agenten bij een onenigheid na een eenvoudige aanrijding in een parkeergarage. Een vrouw had bij het wegrijden een andere auto geraakt en wilde samen met de benadeelde partij het formulier invullen. De sfeer werd echter grimmig, waarna de vrouw de politie belde. De agenten spraken met beide partijen. Echter vrienden en een broer van de 21-jarige benadeelde Almeerse, begonnen zich met de aanrijding en het gesprek te bemoeien. Toen de agenten de 21-jarige vrouw even apart namen bemoeide de 23-jarige broer zich met het voorval en schold de agenten uit. Hij werd aangehouden voor belediging. De zus, die hierop door het lint ging, uitte diverse ziektes en verwensingen naar de agenten waarna ook zij werd aangehouden voor belediging. Tegen beide verdachten is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor, onderzoek en vaststellen identiteit zijn broer en zus rond middernacht heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *