Persberichten

Dronken man blijkt verdachte van huiselijk geweld

In de nacht van zaterdag op zondag is een 33-jarige man uit Hilversum aangehouden in het centrum van Almere. De man was flink beschonken en werd half slapend tegen een pand aan ontdekt door agenten. Toen ze de man probeerden wakker te maken werd hij agressief. Hij werd meegenomen naar het politiebureau om daar zijn roes uit te slapen. Bij het onderzoek dat volgde bleek dat de man zijn vrouw had mishandeld. Ondanks dat de vrouw afzag van het doen van aangifte is er wel een onderzoek naar huiselijk geweld gestart. De zaak is in behandeling bij de recherche van district Zuid. Na verhoor en onderzoek is de man zondagmiddag heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *