Nieuws

Bezoeker Free Festival onwel geworden

Zondagavond is aan het begin van de avond een traumahelikopter ingezet voor een onwel geworden Hongaarse bezoeker van het Free Festival bij ’t Oor in Almere Haven. De politie meldde aanvankelijk dat een persoon een overdosis drugs had ingenomen, maar deze berichtgeving bleek volgens de gemeente niet juist. “Het is niet met zekerheid te stellen dat de man onwel werd door gebruik van XTC. Het is ook niet uit te sluiten”, zo meldde een voorlichtster. De arts van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is ter plaatse gekomen om assistentie aan het aanwezige ambulancepersoneel te verlenen. De man van begin 20 is onder politiebegeleiding met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd.


   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *