Nieuws

Hennepkwekerij ontdekt na brand in woning

Donderdagmiddag rond 16.00 uur gingen meerdere hulpdiensten ter plaatse toen er brand in woning aan de Okapistraat was uitgebroken. Getuigen zagen dat de deurmat in brand stond. Ook sprongen door de hitte van het vuur de ramen van de woning. Al snel werd duidelijk dat de bewoners niet thuis waren. De brandweer kon de brand snel blussen en stuitte op de 1e verdieping van de woning op twee hennepplantages. In totaal werden er 152 hennepplanten aangetroffen en in beslag genomen. Na onderzoek bleek dat de brand was begonnen in de meterkast. De stroomleverancier deed ook nader onderzoek en constateerde dat er sprake was van diefstal van stroom. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Recherche Almere zal, in samenwerking met het regionaal coördinatiepunt aanpak hennep, het onderzoek in behandeling nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *